Adresa: Kosovska 37/4,11000 Beograd, Srbija

Ko smo mi:

U BELZONI, kombinacija našeg najsavremenijih istraživanja i razvoja omogućava nam razvijanje najnovijih polimernih sistema.

Pored iskustva naših ljudi bez premca, možemo da odgovorimo na sve promenljive i izazovne zahteve industrije.

Posvećeni smo pružanju rešenja, tehničke podrške i pomoći na licu mesta prilagođenih specifičnim potrebama svakog klijenta.

Dostupana kroz svetsku distributivnu mrežu, podržan od strane naših sedišta u Velikoj Britaniji, SAD, Kanadi i Tajlandu naša projektovana rešenja dolaze sa međunarodnim akreditacijama i dokazanim rezultatima u performansama.

Belzona pruža usluge popravke i obnove, inspekcije premaza i obuke za primjenu na lokalnom nivou.

Sve ovo je sa jednim ciljem: Želimo da osiguramo da naši klijenti imaju najbolje materijale za zaštitu svojih postrojenja i opreme na duži rok, čime se smanjuju zastoji i smanjuju troškovi održavanja.

Šta mi radimo:

Specijalizovani smo za projektovanje i proizvodnju repromaterijala i zaštitnih premaza za mašine, opremu, zgrade i objekte.

Belzona nudi rešenja za širok spektar inženjerskih problema i usluga reparacija.

Od punog sistema “ključ u ruke” do jednostavnih popravki na licu mesta, naši inovativni materijali pružaju odgovor na mnoga industrijska pitanja, uključujući eroziju, koroziju, hemijske napade, abraziju i habanje, vodu i vremenske uslove.

Jednostavna, sigurna i efikasna rešenja omogućavaju nam da pružamo podršku na zahtevnim projektima obezbeđujući pogodnosti koje se retko nalaze na drugim mestima, uključujući minimizirane zastoja, smanjene rizika po zdravlje i bezbednost kao i jednostavne tehnike primene.

Specifikacija Belzone obezbeđuje izuzetan standard popravke i zaštite, koja je izgrađena na više od šest decenija iskustva i znanja.

Da biste otkrili proizvode BELZONE u industrijama koje opslužujemo, ili specifične detalje na aplikacijama, kontaktirajte našeg distributera.

U januaru 2010, Belzona je pokazala izvanredne performanse sa Belzona 1251 (HA Metal) tako što je okačen da visi Mercedes SL500 AMG iznad mercedesa S320 LCDI.

Materijal je nanešen na vezni element precnika samo 75 mm i očvrsnuo je odmah neposredno pre podizanja.

Sa Mercedesom koji je težio više od 2,2 tone i minimalnom količinom athezivnog materijala pokazano je, da je Belzona 1251 (HA Metal) u stanju da nosi više od 1,8 miliona puta sopstvene težine.

BELZONA KOMPOZITNI MATERIJALI ZA POPRAVKE I ZAŠTITU PREDNOSTI

Ušteda vremena i novca

Smanjenje troškova održavanja

Kraći remont

Povećanje efikasnosti

Hitne popravke

Kvalitetnija zaštita

Poboljšanje kvaliteta održavanja

SERTIFIKATI

Det Norske Veritas, Bureau Veritas / Germanischer Lloyd, ABS American Bureau of Shipping,
British Standards Institute, Drinking Water Inspectorate, Water Regulations Advisory Scheme (WRAS),
USDA Food Safety and Inspection Service, NATO…

PRE UPOTREBE BELZONE

PRE UPOTREBE BELZONE

PRE UPOTREBE BELZONE

POSLE UPOTREBE BELZONE

POSLE UPOTREBE BELZONE

POSLE UPOTREBE BELZONE

Više informacija o Belzona kompozitnim materijalima na BELZONA-SRBIJA